Kertészeti, Riolittufa

A Bodrogkeresztúri Riolittufa 2024-ben is megkapta a Biokultúra tanúsítványt!

A Bodrogkeresztúri Riolittufa ásványi kőportrágya 2024-ben is megkapta a Biokultúra tanúsítványt, amely a hazai ökológiai gazdálkodásban elengedhetetlen minőségi garanciát jelenti.

A Bodrogkeresztúri Riolittufa ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható

A Biokultúra Szövetség célja az ökogazdálkodás és termékfeldolgozás elterjesztése, valamint az ökotermékek fogyasztásának népszerűsítése. Képviselik a hazai ökológiai gazdálkodók érdekeit országos és nemzetközi szinten, és szakmai partnerként működnek együtt a minisztériumokkal és hivatalokkal mezőgazdasági és vidékfejlesztési kérdésekben.

A szövetség logója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál levédett „bizalom védjegye”, amely a fogyasztók számára a minőség és megbízhatóság szimbóluma. Ezt a megkülönböztető jelzést a szerződött partnereik használhatják, és így a termékek nemcsak a nagy gazdaságokhoz, hanem a kiskertben gazdálkodókhoz is eljutnak.

A Bodrogkeresztúri Riolittufa évek óta hivatalosan is viseli ezt a tanúsítványt, így biztos lehetsz abban, hogy termékünk megfelel a legmagasabb ökológiai és minőségi követelményeknek.

Köszönjük, hogy továbbra is minket választasz és hogy ezzel is támogatod az ökológiai gazdálkodást!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!